pilatesboll?

Jag minns inte att jag svalt en pilatesboll? och vem f-n är det som blåst upp den i så fall? Börjar bli en smula obstinat känner jag för magen har en tillväxtperiod och kommer inte att gå att lura i några kläder snart i den här takten. Bara på en vecka har den ändras markant. Får hoppas att den lugnar ned sig något annar är jag blåvalsstor i slutet av april...
Tanken är att göra en gipsavgjutning av magen innan den exploderar... eller snarare innan det är dags att leverera bebisen men det kräver ju en del förberedelser och jag kände mig inte mogen för att kläs i plastfolie och smörjas in i vaselin för att få hela mig inkletad med gips. Projektet får vänta några dagar iaf men jag hoppas det blir av.
Trött på att alltid behöva ha koll på att det finns en toalett i närheten och på att behöva äta stup i kvarten och på att bli trött så fort man gjort minsta lilla. Är väl gravidkrämporna som kommer på rad nu och plötsligt förstod jag varför en kompis (kursare från BHS) hänvisade till de här veckorna som flodhästsadiet... Fast jag känner mig mer valrosslik tror jag.
Skall iaf aldrig mer göra hån av gravidgesten med att sätta handen i lorsryggen och pusta - nu vet jag precis varför man gör så och hur dj-la stel en rygg kan bli när den bara vill.
Bebisen verkar pigg och har hålligång så det är jordbävning utanpå magen med. Blir inte klok på hur den lagt sig nu men på nått sätt har den flyttat sig iaf.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0