Bokfrågornas ABC - O

Bokstaven O den här veckan i Lilla Os bokfrågor.

1. Ännu ett bokpris den här veckan, ett endast för kvinnor Orange Prize for Fiction som delats ut sedan 1996. Vet du något om priset? Har du läst böcker av någon pristagare? Är det bra med ett pris för kvinnliga författare?

2. Berätta om en bok som du tyckte mycket om, trots att du inte trodde att du skulle gilla den. En oväntad favorit alltså!

3. Jag är inget fan av Peter Harrysson, men tänker ändå sno ett av hans favorituttryck. Jag vill att du berättar om en bok som var olidligt spännande!

4. Och slutligen vill jag höra om en bok om ett mindre trevligt ämne. Har du läst någon bok om otrohet som du tycker är bra?

1. Jag hade ingen koll på priset förrän jag snubblade över Paperback lovers Orange Prize utmaning och "råkade" hoppa på den. Jag hade läst några av de som nominerats men få pristagare o inte en enda av de böcker som vunnit. Däremot står många på "tänker läsa om jag nånsin får tid"-listan
2 "Minnen av flykt" från utmaningen ovan hade jag nog inte läst självmant o tyckte inte att den lät så lockande men den var väldigt vacker o en större läsupplevese än jag hoppats.
3. Jefery Deaver brukar vara bra på att hålla spänningen uppe. Sen tyckte jag att sutet på "människohamn var riktigt spännande när jag läste den.
4. Ingen jag kan minnas just nu? Måste ju finnas och jag har för mig at jag äste en bra ungdomsbok om ämnet men viken? Det står still...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0