snö, djur och barn...

som det har snöat idag! Släppte ut hunden på kissning imorse o såg hur han pulsade iväg o det bara fortsatte o fortsatte... våren känns väldigt långt bort idag.Inte riktigt läge för att grilla...
Det har snöat rätt mycket från december, se bara på utebordet.

Det är inte lätt att vara katt när det är fullt med snö överallt, man får hålla sig i andras fotspår för att slippa skutta genom snödrivorna.

baggskrället står kvar i sin box efter en vecka, hitills verkar det inte som han kan stånga sig ut men han har inte gett upp, nöjd är han INTE.

Kan säga att jag är glad att jag envisades med att det skulle vara en bräda över dörren. det gör det liiite svårare att hoppa ur.

o barnen växer...


tjena syrran!


Kommentarer
Postat av: Viktoria

Här har katten som går ut det extra spännande sedan maken skottade bort snön från taket. Numera har Figge en planka från en stor snöhög och NER till kattluckan istället för att ha en bräda från marken och upp till luckan.Kattungen Selma har däremot inte förstått vilken tur hon har - hon försöker ohämmat smita ut genom ytterdörren så fort hon har en chans. Hon är ju så liten att hon försvinner i fotspår också ju. :D

2010-02-24 @ 22:16:48
URL: http://morrdraken.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0