renoveringsbehov...

Idag kom lönen in på kontot, halelejua! Det var efterlängtat även om det mesta äts upp av räkningar känns det som.
Tänkte att jag skulle ha råd till lite spackel och renoveringsmaterial till mig själv och inte bara huset.
Förra onsdagen försökte jag köpa hårtoning men det gick inte så bra, hittade bara permanent färg. Frågade expediten på Kicks och då försökte den lilla hoppan lura på mig färg likt förbannat...
_ den är jättebra, jag använder den själv
-jaha, hur länge sitter den i då?
- ja.. den här har nog suttit sex månader snart.

eh... inte riktigt vad jag var ute efter som sagt, är toning på utdöende? Jag vill ha lite färg nu och så kunna göra nått mer permanent efter sommaren när håret har fått tåla sol, salt och vanvård några månader. Fast toning täcker säkert inte de gråa så jag kan lika gärna fortsätta att bli allt randigare...  Lite kul med elever som studsar chockat när de får höra att man är 35, då ser jag nog inte heeeeeeelt uråldrig ut iaf även om jag känner mig sån?

Sen vill jag ha riktigt bra fuktkräm och ett nytt nagelack inför barfota säsongen. Spelar ingen roll att jag har åtskilliga flaskor redan, jag behöver ett nytt!
Det är klart, det finns åtskilligt jag vill ha men det faller inte riktigt under renoveringskategorin. En rejäl mjukglass till exempel, det är säkert inte nyttigt men OJ vad jag behöver en. Kommer säkert att vara tvungen att vänta minst tills imorgon dock. 


Kommentarer
Postat av: spiderchick

jamen visst. jag är väldigt glad för min putmage =)

2009-05-27 @ 19:11:08
URL: http://spiderchick.blogg.se/
Postat av: Lotta

Haha ja du verkar få din vilja igenom precis som min käre (Not now) make;)

Han vägrar...att jag målar dem vita. Fast jag hotat att ställa dem på höloftet!!!

kanske kan sätta någon av unorna på en vit hylla men då långt ifrån mina rödprickiga ting där inne på verandan...jag ska fundera:)

Nä biland är det allt så att allt inte ska vara vitt men jag har lite svårt för blått av ngn andledning.Min lön går in och UT direkt...så jag vet hur det känns;)

Hur går det med alla ankor o höns?KRAM Lotta

2009-05-27 @ 20:11:07
URL: http://batslycke.blogspot.com
Postat av: Viktoria

Nja, ingen specialist precis men jag tonar då fortfarande mitt hår. I och för sig hos min frisör alternativt med toning inköpt hos henne, men i alla fall. :) Jag är för feg för "vanliga" toningar - blev kycklinggul en gång nämligen när jag skulle fått en fiiin sandblond nyans, haha.

2009-05-27 @ 22:17:06
URL: http://morrdraken.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0