fredagsrus

nej, jag menar inte att jag firat den stundande helgen genom att supa till... är mer inne på frihetsrusig. nåja, det var så skönt att sätta sig i bilen o köra hem idag (hur det var att köra dit i snömodden skall vi däremot förtiga), även om det varit en lugn dag var jag trött o det var skönt att koppla bort det hela. Barnet var nöjt o glatt, de hade byggt en snögubbe på dagis o jag kände mig som en skurk när jag inte var beredd att gå ut o bygga en hemma på direkten. Mutade henne med vindruvor o började fredagsstäda för att slippa ta itu med eländet i helgen. Försökte få barnet att hjälpa till men hon hämtade sins hörselkåpor, tog på dem o deklarerade "nu du inte tjata mig!". Funderar starkt på att tillämpa den taktiken på jobbet .
satte en pitzzadeg o sedan ringde sambon o erbjöd sig att svänga förbi o köpa sushi på det mest fantastiska ställe jag ve... (eller, det är ju sushin som är fantastisk). Pitzzadegen åkte in i kylen för att komma fram imorgon och även H var nöjd eftersom hon fick kycklingspett med ris. Kom på att jag glömt äta nått annat än mackor idag så maten smakade extra bra, blev lite nykär i sambon på kuppen. Egentligen borde jag mutat honom för imorgon har jag deklarerat at tjag skall iväg o titta på kattungar nere i halland... Gissar att jag kommer att få med mig hela familjen för annars tror L att jag kommer hem med hela kullen.
Nu borde jag gå ner o hänga tvätt men det tänker jag uppskjuta till morgondagen  o istället gå o läsa lite innan jag somnar. Trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag har aldrig ätit Sushi.. är lite för feg :-). Kattungar, vad mysigt, hoppas du kommer hem med hela högen! Ha en skön helg!

2009-01-24 @ 09:01:22
URL: http://www.minigrisen.wordpress.com
Postat av: spiderchick

nej man kan aldrig lita på björnen =)

2009-01-24 @ 11:43:24
URL: http://spiderchick.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0