schlagerspektakel, en förhandsrapport

Låt oss hoppas att Petra Mede känner sig säkrare imorgon så det flyter bättre o hon vågar släppa sitt manus i några minuter o inte bara växla mellan att läsa innantill och att le...Kändes väldigt osäkert och rörigt men det kanske bara var en fint inför morgondagen? Eller så hoppas de att det inte märks bland alla klädbyten?
Nåja... det var inte så illa musikaliskt som jag fruktade (eller jo, bitvis) Lille Jonathan hade uppenbarligen en fanclub på plats. Någonstans till vänster kom det ett högt tjut som lät nästan orgastiskt bara han visade sig på scenen. Emilia och Alcazar är nog mina favoriter men Alcazars kläder blir nog ingen hit att se på närmare håll (naturligtvis satt vi långt uppe under taket)
Appropå kläder så gillade jag Nina Söderquists outfit - fast jag skall nog inte pressa in mig i sånt. Det skulle se rätt tragiskt ut.. Sedan hade Shirley Clamp en intressant klänning när fläkten kom fram... men färgen smälte fortfarande ihop med bakgrunden (det gjorde å andra sidan låten med)
Sedan har de bitit sig själv i arschlet i sin girighet och infört ännu en telefonröstning. Eh? Skulle jag ringa tre samtal i en delfinal o sedan ringa i finalen med? Lågkonjuktur eller ej, men jag tänker inte investera mina pengar i telefonröster. O Så Djävla Långråkigt sen... PUH! Folk började gå redan under första duellen (eh, duell förutsätter väl nån form av action, inte bara ett försök att vitja våra plånböcker?) och det hade jag nog gjort med men det gick inte att få Y att rubba sig.. Sedan höll jag på att ramla nerför alla betongtrapporna men klarade mig med ett nödrop. Fullt så bråttom ut hade jag nog inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0