jobbigt med påsk..

Puh, jag är helt slut efter det här.. hela min avkopplande semester gick i stöpet och när barnet mådde bättre blev sambon helgledig och DÅ startade arbetslägret...  Klyva ved, gräva, slita... stackars min bortskämda kropp som tagit det lugnt hela vintern. O imorgon är det arbete igen. Just nu riktigt lockande men det går över när man konfronteras med elevernas reaktioner på att skolan startat igen. Fast först har jag det tvivelaktiga nöjet att stressa iväg o lämna blodprov... Det tycker jag inte om.
Idag bestämde vi att om nu barnet var klart med kopporna o skulle vara i skick för dagis imorgon så kunde vi åka på djurparksbesöket idag eftersom vi inte kom iväg förra veckan.Stort jubel från dottern men väl där så sprang hon mest o ville inte titta på djur nån längre stund i taget. "nej, jag SETT den! Nu vi äta mat!"Nåja, vi har årskort så jag hinner se djuren fler gånger. O ta ännu mer bilder på giraffer. (giraffbebisen är söt!). Fast barnets favorit var varvet på hästryggen o därefter stora rutchkanan. största besvikelsen var att det inte var några grisar i klapphagen. (O modern funderade som vanligt på att utöka menageriet med både getter o grisar... *s*)

Kommentarer
Postat av: Maria-Lenmar

Åh, vad jag känner igen det där med djuren. Lekplatsen var alltid bäst. Det har vänt lite nu men fortfarande ligger lekställningen brevid pingvinerna i topp ;-). Åh, vad dumt med en lekpark i djurparken!!

Kramisar!!

2009-04-19 @ 23:08:18
URL: http://mariamores.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0