bajsvarning...

min semester blev inte vad jag tänkt mig.. först vattenkoppskarantän o sedan har vi utforskat spänningen med gamla hus, man vet inte vad som kan hända..
Till exempel bakslag i avloppaaystemet... inget rinner ner utan det kommer i retur... där du minst anar det? eller iaf där du minst vill ha det. Som golvet i tvättstugan... bräddfullt med bajsvatten o andra trevligheter... urk! tur att man inte är allt för äckelmagad för det behövde akutröjas. Fördelen är att vår tvättstuga nu är välstädad. Skall skura med Klorin när avloppet är pålitligt igen... fast det kan dröja. Att ställa diagnos där var riktigt intressant o inbegrep till slut en hel del grävande... Den som fixade det hela tyckte visst att avloppsrös var en utgift som man kunde skära i o det gör ju en förtroendefull inför resten av huset... Nåja, nu vet vi vad som behöver göras o haar hitat ett sätt att hålla patienten i schack till dess.
Vattkopporna är värre... trodde det var över för det mesta har skorpor men hon har fullt av pytteknottror som kliar främst på kvällen eller natten. Skulle ju helst slippa sitta hemma en vecka till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0