VAB?

Det här blir spännande. Barnet var jättesjukt o ynkligt för att sedan slå över o vara tokpiggt? Antingen var det bara en racersnabb förkylningsvirus eller så är detta stormens öga Skulle tro att det likagärna kan bli till att vara hemma med sjukt barn imorgon.
Vi har varit på BVC för två o ett halvt-årskontroll idag. Det var innan barnet bestämde sig för att hon var sjuk utan bara var lite oroväckande snorig o beskedlig. Passerade både invägning o mätning utan klagomål för en gångs skull. har varit så mkt ifrågasättande av hennes vikt att det var skönt att hon föjde sina kurvor nu. Jag hade laddat för att beordra utredningar av allt tänkbart om de hade minsta klagomål på att hon inte var fet nog men det var skönt att slippa gå igenom det. H klarade, efter lite lirkande för att få henne att alls behaga prata med den där tanten, att svara på frågorna om vad saker hette även och att följa instruktioner var heller inga problem. Således är barnet besiktigat fram till treårskontrollen så nu kan vi koppla av o äta broccoli ifred utan att behöva svulla pitzza för att klara invägningarna ;-)

Oddsen på att jag skall däcka i en förkylning själv känns inte så där höga... Eller så är det bara sviter efter att jag promt var tvungen att läsa ut "personal demon" inatt... undra just varför? Den var inte mkt till story o hon brukar kunna leverera mer även om Karen Armstrons böcker lär få Adonissnobbar att storkna bara man visar omslagen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0