snö i Milano

vad skall det vara bra för? o varför just idag? Jag är trött på att vara gräsänka nu tack så fixa nu det här... O vad ÄR det med min sambo som lyckas pricka in snökaos varannan gång de deporterar honom för jobb?

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag blir oxå irriterad när jag läser din lista längre ner.. du har så rätt att vara sur på de sakerna. Jag håller tummarna för att det kommer lite grisar hit, både till er och till din blogg ;-)

2008-11-30 @ 13:51:21
URL: http://www.minigrisen.wordpress.com
Postat av: Lotta

Hej!Jag gillar inte tomtar särskilt mkt alls. Den vita stora tomten går inte att ställa undan i vårat lilla hus. har ingen vind o dåligt med garderober så den stod bakom en dörr ett helt år men igår fick den komma ner för trappan bara;)När jag rotat bland de få julsaker vi har så insåg jag hur otroligt lite julpynt vi hade.

Försöker bara att göra juligt med granris lite här o var+ appelsinskivor,kanel etc..annars tror folk att vi inte firar jul haha

Jag har aldrig förr tagit fram nästan ngt förrän den 22 alt 23 Dec heller....det bara blev så i år de få saker vi hade.Är det säkert att du inte vill ha 2 billiga pärlhöns på gården?;) har för många...;) ja de låter ju lite så då kanske du blir ensamstående om du kommer hem med dem.ha det gott

2008-12-01 @ 14:40:16
URL: http://batslycke.blogspot

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0