Midsommar mm

huset blev presentabelt och någonstans på vägen lyckades vi också göra oss prydliga. Man blir tacksam över att man har sånna vänner, det blev en väldigt trevlig midsommarfest med glada barn i blomsterkrans, sillande, snapsande i lagom mängd, dans kring stången till gitarrkomp, jordgubbar, hemgjord likör till kaffet, krocket o korvgrillning. Allt avrundades med allsång miss i natten tills gästerna droppade av o värdfolket somnade i soffan (utom barnet som hade somnat i sin säng nån stans efter jordgubbarna)
Kul att se folks reaktioner när de "hittar" alla djur under rundturen. Till o med katten visade sig om än mest av misstag. Katten har varit ivägsläpad till veterinären o kontrollerat ålderskrämporna. Levervärdena var riktigt höga så nu blir det diet, han är fortfarande inte övertygad om att dietmaten är ätlig men han smakar på den när han har tjatat ett tag utan att få något godare så det finns hopp.
jag hämtade hem en ny fru till Holger i onsdags. Det blev inte uppskattat av alla parter från start. Svartsjukedramat i ankgården verkar lugna sig något nu men fortfarande är det väl mest Holger som uppskattar det hela.
idag skall jag sätta mig i ett hörn o läsa "människohamn". Men först ett par koppar kaffe till, av nån anledning är jag lite trött idag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0