hemska villamässan

Idag var jag snorig o eländig men jag envisades ändå med att vi skulle iväg till hem o villamässan... Lika bra att ha eländet avklarat så vi traskade omkring o tittade på värmepannor i evigheter. så kändes det iaf.. det lustiga är att försäljarna inte var vidare pigga på att prata om sina varor kändes det som... speciellt inte när jag frågade.  De tror visst inte att en kvinna med en sprattlande ett o ett halvtåring i famnen kan tänkas lägga hundratusen på att fixa värmen i huset? Tror att sambon är betydligt mer svår att övertyga om att deras pryttlar är värda typ en bil...
nåja, vi har hittat mängder att färgglade broshyrer o petat på alla pannorna som vi funderat på innan. Vissa lösningar är rätt puckade. Vi får fundera lite fram o tillbaka.
Blev lite jobbigt att gå där efter ett tag när huvudet blev alldeles luddigt. Roligast var nog att vi råkade snubbla in i ett litet föredrag av naturfotografen Terje Hellesö. han tar fantastiskt fina bilder o det var lite kul att lyssna på hans tankar kring det hela.
sen fick det bli till att köpa med sushi hem så man fick lite tröst.

Kommentarer
Postat av: Linda

Låter som att ni hade en rätt okej dag ändå!

Hoppas att ni hittar på en bra lösning! :p

Sushi är aldrig fel heller ju!

2007-10-28 @ 22:06:54
URL: http://lindaspyssel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0