Titta fisk!

Dagens äventyr:
Vi bestämde igår att en åttamånaders visst kan tycka att det är kul att gå på Universeum. Mamma och pappa ville ju gå - var läääääänge sedan sist och dottern kan behöva få perspektiv på att det finns ställen med fler akvarier än hemma.
Hon har tittat på fisk så att hon somnade som en sten när vi väl kom till bilen efteråt. Vi har ju trots allt fisk hemma men att det finns SÅ stora fiskar? Börjar misstänka att det var lite dålig timing att titta på hajar veckan innan babysimmet börjar igen.
Jag stannade till på kallvattensavdelningen för att fota jättekrabborna och när jag kommer ikapp står dottern med sin far och tittar på en jättekrabba som klättrar på glaset framför ansiktet. Tyvärr blev de bilderna usla men dottern såg iaf ut att komma över chocken av ett så konstigt djur framför ansiktet. Hon hann med att bli biten av ett kryll guppyyngel och av fyrögonfiskarna men tog det med ro - hon är van vid oskarsligisterna hemmifrån. 
Väl hemma talade hon lyckligt om för hunden att nått SÅNT djur hade de inte där iaf (hon hade inte sett stören - den är annars rätt lik vår hund ).
Nu skall jag tanka över bilder till datorn och se hur mkt som måste slängas. Några är uppenbart suddiga och taskigt ljus på och regnskogens fuktighet lär väl ställa till det men nått guldkorn kanske?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0