det bästa med att resa...

...är att komma hem igen. Rätt gott att sova i sin egen säng och inte på madrass på golvet. Åkte Stockholm tur och retur för att sambonskulle på kurs och vi passade på att åka med och träffa Hs farfar.
Hann dessutom med att göra ett skansenbesök, det blåste svinkallt så det blev ett pliktskyldigt tittande på lite djur (man hade ju betalt entre ju!). H tyckte fåren var underliga, det var varken hund eller katt utan nått annat konstigt.  Sälarna var fisk eller hund gissade hon på, möjligtvis nån blandning.Älgen var konstig men framför allt väldigt stor och surikaterna var väldigt intressanta och hette "katt" ennligt H. Försökte få henne att titta på akvariets klapporm men hon var ointresserad och stirrade på djurskötaren istället.
Vintern hade ju passat på att komma när vi var i huvudstaden så det var inget kul väder att köra hem i.
H började med att bli åksjuk, somnade sedan i omgångar och vaknade ordentligt i Borås för då hade hon fått NOG av att åka bil vilket hon högljutt talade om under resten av bilresan. Fast sedan var hon riktigt lycklig när hon upptäckte att hon var blad alla sina saker igen och kröp genast iväg och tuggade lyckligt på badankan.
Trots all packning så saknade man ett och annat, typ mammas mössa och handskar och Hs vinteroverall... Nästa gång får det bli ÄNNU mer packning?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0