schlageryr?

Schlagerfinal för den svenska uttagningen. Ännu en ursäkt att äta chips!
VAD gjorde sportgossarna i mellodifestivalen, den enda gången de var roliga var under röstningen när de klipptes in i poser av spänd förväntan - och höll välsignat tyst!
Ibland säger follk saker man inte har tänkt på, gemensamt konstaterade vi framrör TVn att Björn Kjellman faktisk hade klara likheter med batmanskurken "Pigvinen" där han struttade omkrin i sina ränder...
Poodels väcker ju en viss förvåning. Man trodde ju att pudelrockaren var utdöd men WWF måste gått in och sponsrat för några exemplar av arten har ju ändå levt vidare...
Röstningen fick ju lite förnyelse av Fredrik Lindströms mer eller mindre lyckade försök att härma olika dialekter. Är målet att han skall kunna semestra var som helst i Sverige och ändå vara garanterad att någon vill ge honom stryk har han nog lyckats. Intressant när han lyckats använda två varianter på skånska i samma presentation och vi förstår att han lärt sig Umeådialekt av Sverker Olofsson.
Jaha... tråkigt nog så vann Carola... Skit också. Riktigt trist låt även om den vann på att fröken vråla hade ont i halsen och inte kunde waila och yla obegränsat. Tycker fortfarande att det var ett genidrag att kalla henne för en blåst brud i blå sparkdräkt... Bra formulerat B!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0