smälta bort

30 grader varmt både ute och inne var ingen hit med liten bebis. Vi tillbringade dagen i skuggan och i soffan (efter att ha ordnat lite tvärdrag) och försökte få i oss vätska. H sov och jag läste ut "giftträdets bibel". I den här hettan orkar jag inte blogga några böcker så tre lästa böcker väntar på sin tur. Fast jag tvivlar på att någon gråter av saknad över det.
Idag var det lite svalare på morgonen, fast lagom till att vi vågat oss ut i verkligheten kom solen fram och jag var en mycket svettig person som återvände hem. H hade det något svalare eftersom hon bara åkte vagn och inte behövde knuffa sagda vagn (lastad med matinköpen) uppför backarna hem i stekande sol... Hon sov dessutom gott större delen av torgrundan och vaknade inte ens för att kräva mat. Värmen tar hårt och den enda som har någon energi är hunden och sköldpaddan. Sistnämnda njuter av värme och utevistelse. Knatar omkrin i sin panikgjorda betesbur och käkar gräs och försöker med jämna mellanrum gå rätt igenom buren. Han vägrar inse att det där med att om huvudet kommer igenom kommer också kroppen igenom möjligtvis gäller katter, inte skäldpaddor (som ju har en helt annan kroppsform). Appropå katter så verkar katten mest tillbringa sina dagar ute, kommer in och käkar eller kräver lite kelande när det ena eller andra börjar kännas akut. Blir dessutom lite sårvård eftersom han tydligen varit i slagsmål igen...
Men sammanfattningsvis så kan man säga att vi alla smälter bort. Men nu går L på semester så kanske kan vi ta oss någon annan stans för att bli kokta. har inte spikat några semesterplaner ännu men lite turism skall man väl klara trots tvåmånadersbebis som har nog med att studera saker som mammas galet blommiga sommarskjorta eller lampan i taket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0