öronproppar tack!

Detta är tortyr!
Nej, det är inte dottern som väsnas utan mina kära grannar industrierna. Pga driftstopp så facklar de upp gaserna (trevligare alternativ än att flyga i luften) och för att minska sotningen så tillsätte man vattenånga vid förbränningen. Det gör att det låter. Eller rättare sagt bullrar av bara h-vete! Nu har de hållit på sedan klockan fyra, eller egentligen började de tidigare) och skall enligt hemsidan fackla i tolv timmar tills de kan gå i drift igen.
Tänk er ljudet av ett flygplan som passerar rätt lågt över er - och tänk er sedan att det där väsande bullret aldrig passerar utan fortsätter i nio timmar i sträck och beräknas hålla på bra mkt längreså förstår ni att det är frågan om tortyr. Man undrar ju varför de inte har några vettiga alternativ till att väsnas så mkt? Förbränning utan vattenånga kanske? Misstänker att det mest handlar om att det är enklare att köra på med teknik fr 60-talet än att faktiskt hitta lösningar.
Som tur är sover dottern (även om det var lite värre att få henne att koppla av ikväl (tacka fan för det, jag ville också skrika!) Men jag får vara vaken ett tag till, förhoppningsvis blir man trött intill medvetslöshet så att man iaf kan sova lite trots grannarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0