inte hade jag beställt väckning?

I dag väcktes vi av storlarm från industrierna strax efter klockan sju... Jippi... eller inte Vaknar gör man garanterat! Visade sig att det varit ett strömavbrott... Så nu facklar de upp rätt många tusen även om det lugnat sig lite sen imorse. Intressantast är att när de väl slutat tuta så har de nästan varit lugnare än det brukar.
Måste verkligen hitta intressantare grannar (än industrierna altså)! Kan man ha det som nyårslöfte?
H vaknade iaf inte av eländet, lyckades få henne att somna om efter morgonmatningen och vi fick iaf sovmorgon om än med avbrott. Sedan vaknar man till nyheten av att de hängt sadam Hussein. Blir lite ledsen, han ser ut som en grinig gammal parkbänksgubbe på bilderna och även om han har uppfört sig som ett monster så vete sjutton om något blir det minsta bättre av att han är hängd. Tycker inte om bilderna på hans lik, vad skulle en bild bevisa? De lägger bara ut dem för att skapa sensation, nästa steg är att ge folk en käpp så de får peta lite?  (ds. Fröken Lund hade ett så bra inlägg om detta!)
Nu har dock nyheten om Hussein petats ner något hos den vetenskapliga tidskriften aftonbladet av att Tiger Woods och hans svenska fru skall ha barn till sommaren. Tur att journalistikens fana hålls högt...
och jag är inte alls trött och grinig, nej då! Inte om man jämför med H som VÄGRAR sova


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0