oväntat besök

..fick B i sin trädgård i fredags, en sköldpadda traskade runt o njöt av solen... Jag blev inkallad som sköldpaddsexpert (jodå... ibland blir man väldigt mkt expert på rätt lite kunskap *s*) och lovade ställa upp som "jourhem" medan ägaren efterlyses. Ingen hade hört av sig till polisen ännu men vi får väl se. Har sagt att om den är dumpad och ingen hör av sig så får den väl stanna då (sambon muttrar nått som inte låter helt muntert men det är bara att låta bli och lyssna ).
Annars har det varit trädgårdsslit hela helgen. lite kul att komma igång på allvar. Vi har dessutom lyckats såga ner ett stort buskage taggig berberis och plötsligt blev den delen av trädgården betydligt ljusare och trevligare.
Igår var hela familjen iväg till biodlarnas veckoträff för att jag skulle få göra studiebesök. Var så lagom roligt för de som fick tiltta på medan jag la näsan i kuporna. Ser förövrigt kul ut när tre personer iu bihattar med slöjor skall försöka få plats att kika ner i samma kupa utan att krocka...
och idag har jag betalat otäckt mycket pengar till diverse räkningar utan att studielånen är inräknade... det var inte så kul. Dessutom hade posten med sig mer räkningar och ett "tack men nej tack, vi anställde nån som KAN något"- brev. Bläh!
Men nu dricker jag kaffe vid datorn och kopplar av från måsten medan barnet dansar till Hoola bandoola och övar sig på att sköta cd-spelaren.  tre takter  i taget ungefär innan hon är på nästa knapp...

Kommentarer
Postat av: Ylva

Brukar mest vara killar som lägger näsan i kuporna annars va?

2008-05-28 @ 14:16:33
URL: http://yfronten.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0