insnöad gräsänka...

Igår var jag arg hela förmiddagen. Sambon har, trots en djävulsk förkylning, varit i London och talat förstånd med en trilskande maskin i tre dagar och han skulle åka hem igår kväll. Första nyheten när han slår på TVn på hotellrummet var att Stansted var stängt pga snökaos... Var väl inte SÅ imponerande mkt snö enligt honom men tillräckligt för att skaka om London något. Större delan av förmiddagen gick åt till att hålla koll på om de öppnat banorna ännu och sedan till att hålla tummarna för att planet inte skulle försenas...
Gick bra till slut, planet landade i tid och han kom hem något mindre snorig än när han åkte vilket inte säger så mkt. Kunde visa en serie snygga bilder från öppna förskolan. Bla när H försöker lirka av en anna bebis hennes leksak genom att dra i snöret och uppfodrande blänga på den något yngre tjejen som tuggar oberört på prylen i fråga.
Jag var väääääääääääääldigt trött på att vara gräsänka. Det är betydligt jobbigare att ensam ansvara för en niomånaders 24 timmar om dygnet än det var att vara gräsänka när hon var nån månad som hon var senast... Liksom lite mer fast på barnet nu... Å andra sidan har man mer sällskap av henne. Riktigt roligt blir det att försöka överleva när sambonskall till USA i två veckor längre fram... *morr* Har redan deklarerat att jag tänker tröstshoppa för hans traktamente ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0