utmattad

Det blev en aktiv helg delvis och delvis inte... Idag har jag mest slöat i soffan sedan jag satte Y på närmsta förbindelse till stan. Hoppas hon förlåter mig för att jag varit en något disträ värdinna - jag kan visst inte vara social så länge i taget nu men det var kul att hålla igång mellodifestivaltraditionen ett år till. Det är inte helt kört nästa år? Fast det kan vi ju bestämma då.
Bebisen verkar ha fattat att den förväntas ligga i magen och inte uppe i revbenen. Magen har följdaktligen växt två storlekar på bara några dagar och känns fullproppad med bebis. Inte helt övertygad om att den vänt sig men den har flyttat sig lite nedåt och har inte huvudet i diafragman på mig hela tiden. Får väl se hur den har lagt sig tillrätta när den skall inspekteras nästa vecka...
Intressanta biverkningar av att vara gravid är allt vatten man samlar på sig, det har gett mig sånna märken efter resåren i strumporna att märkena fortfarande syns två timmar efter att jag tog av mig sockarna och då har jag ändå legat i badkaret tills jag nästan blev skrynklig (snacka om valross...)
Borde göra lite yogaövningar men det finns säkert nått skäl att skjuta upp det med. Blev nästan ännu slöare efter badet och sitter och stinker kokos efter att ha smörjt in mig med kokoskräm från bodyshop. Tycker inte att den luktar vidare gott men hitills har jag faktiskt klarat mig undan bristningar så då är det värt att lukta som en kokosdrink.
Tycker att vädret skall våras så att man kan börja skicka växter. har ju en hel del på G men egentligen ingen aning om var jag skall få plats med dem - det kan nog räknas som att boa? *S*

Kommentarer
Postat av: Ylva

Öh, förlåta? Jag har ju haft en utmärkt helg. Kan inte begära att du ska vara social när jag inte ens är hemma hos dig utan på stan och flänger. Jag räknar inte med dej som utgåare längre, men visst kan vi försöka hålla igång våra traditioner. Vi får väl se hur mycket som vänds uppochned på med bebisen.

2006-03-13 @ 15:07:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0