Tycka turist är trist

Jobbig natt eftersom dottern hade tokont i magen och bara skrek förtvivlat i två timmar. Alla var tämligen möra när det väl lugnade ner sig och hon kunde sova llite. Vi tittade på "Harry potter och fången från Azakaban" som var en tämligen trist historia.... iaf när man vet hur det går (tycker att böckerna bara blir sämre och sämre så det är ju inte lätt att göra vettig film av) och retade mig på de fula kläderna. Sedan vaknade dottern efter en timmes sömn och var skithungrig!
Efter detta sov hela familjen gott och länge.... Därav kom vi inte iväg för att turista så tidigt som vi tänkt. Åkte nedåt Halland och svängde glatt av vid Tjolöholms slott, det visade sig att de stängde redan klockan fyra, vi var där vid tre så det hade inte blivit lång stund och med tanke på att parkeringen kostade och inträdet kostade och regnet öste ner vände vi och körde därifrån. Får bli någon annan gång.
Vidare ner till Varberg och en allt argare dotter illvrålande i bilstolen men man kan ju inte börja amma henne ifarten så fuskferrarin anlände till Varberg latad med tokhungriga turister. Mkt folk och lite krångel att hitta p-plats och lista ut hur man betalade parkeringen och var. Medan sambon löste det fick dottern äntligen mat och blev en mkt trevligare bebis. Vi gav oss ut i jakt på mat åt oss och det var inte så lätt. Kräv nämligen ett ställe där man har chans att lägga ifrån sig barnet plus att maten skall vara ätlig. Hittade ett ställe och dottern sov i fyra minuter på soffan tills någon ljudligt sorterade upp nydiskade glas sedan skulle hon vara med. Hon satt och vinglade som om hon tömt baren och var väldigt intresserad av att tugga på sevetten. Tog tid att få maten men den var god så det var värt väntan. Tyvärr hann museet stänga inan vi kom iväg ner till fästningen så det blev inget bockstensmansbesök. Knatade runt lite på fästningen i duggregn och dottern blev så uttråkad att hon somnade och fortsatte sova i bilen och hela vägen hem.
Så turistandet gick inget vidare, dessutom hade jag glömt kameran hemma.

Kommentarer
Postat av: Lilldjuret

Hej!
Om du vill tänka på annat kan du kopiera och klistra in det här lilla frågeformuläret i din blogg och svara! Vore roligt att läsa.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0